Behandling

Henvisning og betaling

Gruppe 1 patienter

Gruppe 1 patienter modtages efter henvisning fra praktiserende læge. Din egen læge skal sende henvisningen elektronisk, inden vi har mulighed for at give dig en tid. Henvisningen er almindeligvis gældende indtil 6 måneder efter henvisningstidspunktet. Strækker behandlingen sig udover dette kræver det en ny henvisning. Konsultation og behandling er gratis. Dog er der egenbetaling ved insemination, se "Patientvejledninger".

Gruppe 2 patienter

Gruppe 2 patienter skal selv betale for behandlingen. Det kan ske kontant eller via det indbetalingskort du får udleveret. Vi modtager også Dankort.

Sundhedsforsikring

Har du eller din arbejdsplads tegnet en sundhedsforsikring kan du blive undersøgt og behandlet via denne.

Foreign patients

Foreign patients will need to pay for the examination and treatment, unless you have a danish social security number or an international health insurance. Cash or bank transferral are optional. International credit cards are not accepted.

Tidsbestilling

Du kan bestille tid telefonisk eller pr. mail - se "Kontakt" i menuen øverst.

Afbud

Kontakt venligst klinikken i så god tid som muligt, hvis du er forhindret i at møde op. Det er vigtigt, da vi så har mulighed for at tilbyde tiden til en anden.

Udeblivelse uden afbud koster kr. 250,-

Hvis man udebliver mere end 2 gange uden at give besked, har vi desværre ikke mulighed for at tilbyde behandling på klinikken.

Ventetid

Der er 3-6 ugers ventetid på undersøgelse i ikke presserende tilfælde. I visse situationer skal der tages hensyn til hvor du er i cyklus, når du får tiden.

I akutte situationer kan din egen læge ringe til klinikken, og vi har almindeligvis mulighed for at se dig samme dag eller næste dag.

Ved medicinsk abort er ventetiden 1-3 hverdage.