Læger


Michael Parslov

Uddannet som læge i 1982 og efterfølgende  speciallægeanerkendelse i gynækologi og obstetrik.

Jeg har været ansat på en række gynækologiske afdelinger i Storkøbenhavn, bl.a. på Københavns Amts Sygehuse i Herlev og Gentofte, Roskilde Amts Sygehus og på Rigshospitalet, herunder fertilitetsklinikken.

Min uddannelse er bredt orienteret og omfatter såvel de mere medicinsk orienterede problemstillinger indenfor gynækologien som de kirurgiske færdigheder. Udover dette har jeg også erfaring med fertilitetsbehandling, sygdomme i graviditeten og fødselshjælp.

I efteråret 2002 fik jeg mulighed for at starte en helt ny speciallægeklinik på Frederiksberg med overenskomst med Sygesikringen, men uden fysiske rammer eller et eksisterende patientgrundlag.

Min motivation har været at skabe nogle rammer, hvor jeg selv kan bestemme hvordan arbejdet tilrettelægges bedst muligt, og selv er ansvarlig for den leverede ydelse. Og hvor jeg har mulighed for at skabe et inspirerende arbejdsmiljø til egen og medarbejderes gavn, hvilket i sidste ende er til patienternes fordel.

Resultatet er i dag en velfungerende speciallægeklinik med en passende størrelse og aktivitet der gør, at det er sjovt at gå på arbejde hver dag.

Annette Birck Jakobsen


Annette er speciallæge i gynækologi og obstetrik.
 
Annette har mange års bred erfaring indenfor alle grene af specialet opnået gennem ansættelser ved de gynækologiske afdelinger på Herlev og Frederiksberg hospitaler samt senest som overlæge på Gentofte Hospital.